Groene Klaver logoNet verhuisd en is de tuin nog een kale, troosteloze zandvlakte? Hadden de vorige bewoners niet bepaald ‘groene vingers’? Of bent u gewoon toe aan iets nieuws in uw bestaande tuin? Dan bent u bij De Groene Klaver aan het juiste adres! Als hoveniersbedrijf in Groningen verzorgen wij een nieuwe tuin, waar u echt van kunt genieten. Wilt u en tuin in een specifieke stijl en heeft u eigen ideeën? Of laat u het liever van A tot Z aan ons over? De Groene Klaver luistert naar uw wensen en zorgt voor aan prachtige nieuwe tuin.

Uw droomtuin binnen handbereik
De Groene Klaver helpt u graag aan uw droomtuin. Dit doen wij in de meeste gevallen in 3 stappen. Heeft u zelf al een tuinontwerp gemaakt of hele duidelijke ideeën over de tuin? In overleg kan De Groene Klaver ook alleen de tuinaanleg uitvoeren.

Een verzorgde, nieuwe tuin in 3 stappen:
1. Tuinadvies: Een strakke, moderne tuin met veel sierbestrating? Of juist een weelderige tuin met veel beplanting? De Groene Klaver luistert en adviseert.
2. Tuinontwerp: De basis is een duidelijk tuinontwerp, eventueel met beplantingsplan. Net zo lang tot u er helemaal blij mee bent.
3. Tuinaanleg: Van terras tot schuttingen plaatsen, van bomen planten to perken indelen. En alles ertussenin. De vakbekwame hovenier van De Groene Klaver regelt het voor u.

Groene Klaver kindvriendelijke tuinGroene Klaver onderhoudsvrije tuin

Be Sociable, Share!