Groene-Klaver-tuin-160x120.jpg
Groene-Klaver-logo.jpg

De Groene Klaver

Door abonnee

0 beoordelingen

Vermeld in Hoveniers

Volg ons:

Contact opnemen met de eigenaar van Vermelding

Contact opnemen met de eigenaar van Vermelding

Om een vraag te stellen over vermelding vult u onderstaand formulier in, er wordt dan een bericht verzonden aan de eigenaar van vermelding.


Trefwoorden: ,

Net verhuisd en is de tuin nog een kale, troosteloze zandvlakte? Hadden de vorige bewoners niet bepaald ‘groene vingers’? Of bent u gewoon toe aan iets nieuws in uw bestaande tuin? Dan bent u bij De Groene Klaver aan het juiste adres! Als hoveniersbedrijf in Groningen verzorgen wij een nieuwe tuin, waar u echt van kunt genieten. Wilt u en tuin in een specifieke stijl en heeft u eigen ideeën? Of laat u het liever van A tot Z aan ons over? De Groene Klaver luistert naar uw wensen en zorgt voor aan prachtige nieuwe tuin.

Uw droomtuin binnen handbereik
De Groene Klaver helpt u graag aan uw droomtuin. Dit doen wij in de meeste gevallen in 3 stappen. Heeft u zelf al een tuinontwerp gemaakt of hele duidelijke ideeën over de tuin? In overleg kan De Groene Klaver ook alleen de tuinaanleg uitvoeren.

Een verzorgde,
Een strakke, moderne tuin met veel sierbestrating? Of juist een weelderige tuin met veel beplanting? De Groene Klaver luistert en adviseert.
De basis is een duidelijk tuinontwerp, eventueel met beplantingsplan. Net zo lang tot u er helemaal blij mee bent.
Van terras tot schuttingen plaatsen, van bomen planten to perken indelen. En alles ertussenin. De vakbekwame hovenier van De Groene Klaver regelt het voor u.

Beoordeling schrijven

Om een vermelding te plaatsen dient u eerst in te loggen of te registeren.

Vantage – a WordPress Directory Theme powered by WordPress.